Ring Oss

040-19 19 20

Välkommen till Via Lorenzo i Malmö!

Vi är glada att presentera vår helt nya hemsida, som vi har utvecklat i samarbete med det kreativa byrån Pikus.IT. Nu kan ni enkelt besöka vår webbplats för att utforska vårt menyutbud och drycker, samt boka ett bord hos oss. Vi är stolta över att erbjuda er en smakfull italiensk upplevelse i hjärtat av Malmö på Lorensborgsgatan 4.

På vår nya hemsida kan ni:

  1. Upptäcka vårt utsökta menyutbud: Låt er förföras av våra autentiska italienska rätter, tillagade med färska ingredienser och kärlek till matlagning.
  2. Välja den perfekta drycken: Vår omfattande dryckeslista inkluderar allt från italienska viner till öl och andra drycker. Här finns något för varje smak.
  3. Boka ert bord: Med några enkla klick kan ni reservera ert bord direkt på vår webbplats. Vi ser fram emot att ge er en minnesvärd matupplevelse.

Vi är engagerade i att förbättra och utöka våra digitala funktioner för att göra det ännu enklare för er att njuta av en måltid hos oss. Så se till att återkomma till vår webbplats regelbundet för att ta del av våra senaste uppdateringar.

Här på Via Lorenzo är vi stolta över att erbjuda en smak av Italien mitt i Malmö. Tack för ert stöd, och vi ser fram emot att välkomna er till vår restaurang på Lorensborgsgatan 4 för en oförglömlig upplevelse.

Hälsningar,
Teamet på Via Lorenzo Restaurang

Dela på:

Produkten har lagts till

Inga produkter i varukorgen.

Explore Food Items