Ring Oss

040-19 19 20

Integritetspolicy

Senast uppdaterad den 11 okt 2023
Effektivt datum 11 okt 2023

Denna integritetspolicy beskriver Måns byckare AB:s policyer, Lorensborgsgatan 4, Malmö 217 61, Sverige, e-post: info@vialorenzo.se, telefon: +46 40-19 19 20 angående insamling, användning och delning av din information som vi samlar in när du använder vår webbplats (https://vialorenzo.se/). (tjänsten). Genom att komma åt eller använda tjänsten samtycker du till insamling, användning och delning av din information enligt denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till detta, vänligen inte komma åt eller använda tjänsten.

Vi kan ändra denna integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade integritetspolicyn på tjänsten. Den reviderade policyn träder i kraft 180 dagar från det att den reviderade policyn publicerades på tjänsten och din fortsatta åtkomst eller användning av tjänsten efter detta tidpunkt kommer utgöra ditt godkännande av den reviderade integritetspolicyn. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar den här sidan.

Information vi samlar in:

Vi kommer att samla in och behandla följande personlig information om dig:

 • Namn
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Adress

Hur vi använder din information:

Vi kommer att använda den information vi samlar in om dig för följande ändamål:

 • Marknadsföring/Reklam
 • Insamling av kundfeedback
 • Bearbetning av betalningar
 • Administrativ information
 • Riktad reklam
 • Webbplatsens skydd
 • Hantering av användarkonton

Om vi vill använda din information för något annat ändamål kommer vi att be om ditt samtycke och använda din information endast efter att ha fått ditt samtycke och sedan endast för de ändamål du samtyckt till, om inte lagen kräver något annat.

Hur vi delar din information:

Vi kommer inte att överföra din personliga information till tredje part utan att först söka ditt samtycke, förutom under begränsade omständigheter som beskrivs nedan:

 • Annonsnätverk
 • Marknadsföringsbyråer
 • Analysföretag

Vi kräver att sådana tredje parter använder den personliga information vi överför till dem endast för det ändamål för vilket den överfördes och inte behåller den längre än vad som krävs för att uppfylla det angivna ändamålet. Vi kan också lämna ut din personliga information enligt följande: (1) för att följa tillämplig lag, förordning, domstolsbeslut eller annan rättslig process; (2) för att verkställa dina avtal med oss, inklusive denna integritetspolicy; eller (3) för att svara på påståenden om att din användning av tjänsten kränker tredje parts rättigheter. Om tjänsten eller vårt företag fusioneras eller förvärvad av ett annat företag kommer din information att vara en av tillgångarna som överförs till den nya ägaren.

Lagring av din information:

Vi kommer att behålla din personliga information hos oss i 90 dagar till 2 år efter att användare avslutar sina konton eller så länge som vi behöver den för att uppfylla de ändamål för vilka den samlades in enligt denna integritetspolicy. Vi kan behöva behålla viss information under längre perioder, såsom för bokföring/rapportering enligt tillämplig lag eller av andra legitima skäl, såsom rättshandhavande, förebyggande av bedrägeri osv. Återstående anonym information och aggregerad information, som inte identifierar dig (direkt eller indirekt), kan lagras obegränsat.

Dina rättigheter:

Beroende på den tillämpliga lagen kan du ha rätt att få tillgång till och rätta eller radera dina personuppgifter eller få en kopia av dina personuppgifter, begränsa eller invända mot aktiv behandling av dina uppgifter, be oss att överföra (porta) dina personuppgifter till en annan enhet, återkalla ditt samtycke till oss att behandla dina uppgifter, rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet och andra rättigheter enligt tillämplig lag. För att utöva dessa rättigheter kan du skriva till oss på info@vialorenzo.se. Observera att om du inte tillåter oss att samla in eller behandla den nödvändiga personliga informationen eller återkallar samtycket för att behandla den för nödvändiga ändamål, kan du inte få tillgång till eller använda de tjänster för vilka din information efterfrågades.

Cookies m.m.:

För att lära dig mer om hur vi använder dessa och dina val i förhållande till dessa spårningstekniker, vänligen hänvisa till vår cookiepolicy.

Säkerhet:

Säkerheten för din information är viktig för oss och vi kommer att använda rimliga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller obehörig ändring av din information under vår kontroll. Men med tanke på de inneboende riskerna kan vi inte garantera absolut säkerhet och kan därför inte säkerställa eller garantera säkerheten för den information du överför till oss, och du gör det på egen risk.

Länkar till tredje part & användning av din information:

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Denna integritetspolicy gäller inte integritetspolicyn och andra praxis hos tredje parter, inklusive tredje part som driver någon webbplats eller tjänst som kan nås via en länk på tjänsten. Vi uppmanar dig starkt att granska integritetspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och antar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis hos tredje parts webbplatser eller tjänster.

Klagomål / Dataskyddsombud:

Om du har några frågor eller funderingar angående behandlingen av din information som är tillgänglig hos oss, kan du e-posta vår Dataskyddsombud på Måns byckare AB, Lorensborgsgatan 4, e-post: info@vialorenzo.se. Vi kommer att behandla dina frågor i enlighet med tillämplig lag.

Dela på:

Produkten har lagts till

Inga produkter i varukorgen.

Explore Food Items